معرفی فلاتر – Flutter
به طور کلی ، تهیه یک برنامه موبایل یک کار پیچیده و چالش برانگیز است فریمورک های زیادی برای تهیه یک برنامه موبایل وجود دارد. Android یک فریمورک بومی مبتنی بر زبان جاوا را فراهم می کند و iOS یک فریمورک بومی مبتنی بر زبان Objective-C / Swift ارائه می دهد.
با این حال ، برای توسعه برنامه ای که از هر دو سیستم عامل پشتیبانی می کند ، باید با استفاده از دو فریمورک متفاوت ، به دو زبان مختلف کد بنویسیم. برای غلبه بر این پیچیدگی ، فریمورک های موبایلی وجود دارد که از هر دو سیستم عامل پشتیبانی می کنند. این فریمورکها از چهارچوب ساده کاربردی ترکیبی مبتنی بر HTML (که از HTML برای رابط کاربری و جاوا اسکریپت برای منطق برنامه استفاده می کند) گرفته تا فریمورک خاص زبان پیچیده می شوند. صرف نظر از سادگی یا پیچیدگی آنها ، این فریمورک ها همیشه معایب بسیاری دارند که یکی از اصلی ترین اشکالات عملکرد کند آنها است.
در این سناریو ، Flutter – یک فریمورک با کارایی بالا و تعامل ساده مبتنی بر زبان دارت (Dart ) ، با ارائه UI به طور مستقیم در خود سیستم عامل و نه از فریمورک بومی ، عملکرد بالایی را ارائه می دهد.
فلاتر همچنین بسیاری از ویجت های آماده برای استفاده (UI) را برای ایجاد یک برنامه مدرن ارائه می دهد. این ویجت ها برای محیط موبایل بهینه شده اند و طراحی برنامه با استفاده از ویجت به همان سادگی طراحی HTML است.
به طور خاص ، برنامه Flutter یک ویجت است. ویجت های Flutter همچنین از انیمیشن ها و حرکات پشتیبانی می کنند. منطق کاربرد مبتنی بر برنامه نویسی واکنشی است. با تغییر وضعیت ویجت ، فلاتر به طور خودکار (برنامه نویسی واکنشی) وضعیت ویجت (قدیمی و جدید) را مقایسه می کند و ویجت را به جای ارائه مجدد کل ویجت ، فقط با تغییرات لازم ارائه می دهد.
مقالات
ویژگی های فلاتر Flutter
فریمورک Flutter ویژگی های زیر را به توسعه دهندگان ارائه می دهد –
- فریمورک مدرن و واکنش پذیر.
- از زبان برنامه نویسی دارت استفاده می کند و یادگیری آن بسیار آسان است.
- توسعه سریع
- رابط کاربری زیبا و روان.
- فروشگاه ویجت عظیم
- UI مشابه را برای چندین سیستم عامل اجرا می کند.
- برنامه با کارایی بالا
مزایای Flutter
Flutter با ابزارهای زیبا و قابل تنظیم برای کارایی بالا و کاربردهای برجسته موبایل همراه است. تمام نیازها و نیازهای سفارشی را برآورده می کند. علاوه بر این ، فلاتر مزایای بسیاری را ارائه می دهد همانطور که در زیر ذکر شد –
- دارت دارای یک مخزن بزرگ بسته های نرم افزاری است که به شما امکان می دهد قابلیت های برنامه خود را گسترش دهید.
- توسعه دهندگان باید برای هر دو برنامه (هر دو سیستم عامل Android و iOS) فقط یک پایه کد واحد بنویسند. ممکن است در آینده فلوتر به سایر پلتفرم ها نیز گسترش یابد.
- فللاتر به آزمایش کمتری احتیاج دارد. به دلیل پایه تک کد آن ، کافی است اگر یکبار تست های خودکار را برای هر دو سیستم عامل بنویسیم.
- سادگی فلوتر آن را به کاندیدای خوبی برای توسعه سریع تبدیل می کند. قابلیت سفارشی سازی و قابلیت گسترش آن باعث می شود که این قدرت از قدرت بیشتری برخوردار شود.
- با Flutter ، توسعه دهندگان کنترل کامل بر ویجت ها و طرح آن را دارند.
- فلاتر ابزارهای توسعه دهنده خوبی را با بارگیری مجدد شگفت انگیز داغ ارائه می دهد.
معایب Flutter
فلاتر با وجود مزایای بسیاری که دارد ، اشکالاتی در زیر دارد –
- از آنجا که به زبان دارت کد گذاری شده ، یک توسعه دهنده نیاز به یادگیری زبان جدید دارد (البته یادگیری اون آسونه).
- فریمورک مدرن تلاش می کند تا حد ممکن منطق و رابط کاربری را از هم جدا کند ، اما در فلاتر ، رابط کاربری و منطق با هم مخلوط شده است. ما می توانیم با استفاده از برنامه نویسی هوشمند و استفاده از ماژول سطح بالا برای جدا کردن رابط کاربری و منطق ، بر این مسئله غلبه کنیم.
- فلاتر فریمورک دیگری برای ایجاد برنامه موبایل است. انتخاب بین این همه فرمورک برای توسعه دهنده موبایل کار سختی است.
دیدگاهتان را بنویسید